Zimná liga 2018/19 – 6.kolo Čejč

Predposledné kolo Zimnej ligy sa konalo v netradičnom prostredí – vinárskej oblasti v okolí Čejča. Žiaľ sezóna vína je ešte ďaleko, takže sme sa o to lepšie mohli koncentrovať na lukostreľbu a súťaž 🙂

Trať pozostávala z 30 terčov rozmiestnených prevažne v trávnatom teréne na rovine, prípadne mierne do kopca. Prekvapil rekordný počet pretekárov ca. 250. Kategória TRRB mala rekordné zastúpenie čo dávalo súťaži zaujímavý rozmer silnej konkurencie.

Naša výprava šla na preteky s cieľom potrénovať na preteky Slovenského pohára technické zručnosti a tiež psychickú odolnosť. Zaujímave bolo, že najmladší člen našej výpravy Maťko (9 rokov) sa rozhodol strieľať od modrého kolíka a zvýšiť si tak náročnosť tréningu, čo nemalo žiadny vplyv na ostatných súťažiacich, lebo bol sám v kategórii HU deti. Nakoniec nastrieľal premiérovo celkom zaujímavý výsledok. Pekne sa umiestnili v silnej konkurencii aj Miška, Tomáš a Robert (5,6,8 miesto). Aj keď sa nik neskončil na stupňoch víťazov, odchádzali sme spokojní. Súťaž splnila naše očakávania a perfektne sme si zatrénovali, zabavili sa lukostreľbou a k dobrému pocitu určite prispel aj malý darček usporiadateľa – fľaša dobrého vína pre každého dospelého účastníka a čokoláda pre deti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *