Slovenský pohár 5.kolo – Spišské Vlachy

Ďalšie kolo SP je za nami. Tentokrát sme cestovali na východ Slovenska do Spišských Vlachov. Vzhľadom na vzdialenosť a obdobie prázdnin, sme sa rozhodli spojiť príjemné s užitočným a vycestovať o deň skor a využiť čas na spoznávanie našej krajiny.

V piatok sme mali 2 ciele: Opálove bane pri Prešove a návštevu Spišského hradu. Aj keď počasie nebolo ideálne výlet sme si užili a dobre sa naladili na sobotnajšie preteky SP.

Naše očakávania na lepšie počasie v sobotu sa ukázali ako neopodstatnené a hneď na začiatku pretekov začalo liať ako z krhly, ale správny lukostrelec sa musí vysporiadať so všetkým a tak sme bojovali na trati postavenej na 28 terčov v peknom prostredí Zahurawoodu.

Potrapili nás malé vzdialenosti, niektoré až podľa nás pod 5m….ale podmienky boli rovnaké pre všetkých a aj také treba vedieť trafiť.

Po súťaži bolo výnimočné to, že naši juniori ostávali v detskom tábore pre mladých lukostrelcov, organizovamom SLA3D. Po vyhlásení výsledkov (2 naši strelci sa umiestnili na stupňoch víťazov) sme odovzdali deti organizátorom a utekali sme domov.

Na pretekoch mali premiéru naše nové klubové dresy a pozrieť si ich možete vo fotogalérii 🙂

Umiestnenie:

  1. miesto Maxim Huťan, OL, deti a Matej Paškuliak HU, deti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *