Slovenský pohár – Rimavská Sobota, 8.kolo

COVID 19 opäť zamiešal karty a 8. kolo SP , ktoré mal organizovať LK v Malinove boli kvôli pandemickej situácii zrušené. SLA 3D ponúkla klubom organizáciu v náhradnej lokalite. Podujal sa na to LK Bašta z Rimavskej Soboty. V rekordne krátkom čase zorganizoval preteky, s rešpektovaním mimoriadnych požiadaviek na bezpečnosť v podmienkach určených pandemickou situáciou. Samozrejmosťou boli rúška, dezinfekcia, dodržiavanie rozostupov, zrušenie občerstvenia na podujatí, a ďalšie.

Bola to veru zvláštna atmosféra na takomto podujatí, ale sme radi, že sa vôbec uskutočnilo.

Z nášho klubu sa zúčastnili len 2 lukostrelci. Do Rimavskej Soboty chodíme radi, lebo je zárukou peknej a náročnej trate. Napriek tomu, že na modrom kolíku bola len jedna maximálka, mnohe terče sa zdali ďalej, vďaka hre terénneho profilu a svetla, a oklamali nás.

Preteky mali ten správny konkurenčný náboj. V skupine sme sa stretli výkonnostne vyrovnaní strelci a počas celých pretekov sme sa pretláčali o nejaký ten bodík na čele skupiny. Rozhodol až posledný terč, kde sa rozhodlo, že v kategórii TRRB seniori máme striebro.

Podujatiu prialo príjemné slnečné počasie a prispelo k tomu, že sme sa vracali domov unavení ale spokojní, že sme sa mohli zúčastniť možno aj posledného kola SP v tejto sezóne.

Ďakujeme členom LK Bašta, za SUPER organizáciu tohto kola SP.

Naše umiestnenia:

  1. miesto Matej Paškuliak HU, deti
  2. miesto Róbert Paškuliak TRRB, seniori

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *