SP 4. kolo Bojničky

19. 6. 2022 bol dňom, kedy sa konalo ďalšie, v poradí už 4. kolo Slovenského Pohára. Pod svoje krídla si toto kolo vzal LK Hubert Arrows v novej lokalite v obci Bojničky konkrétne vo Farm parku Madonan.

Tento deň bol zaujímavým hneď z niekoľkých dôvodov:

  1. Súťaž sa konala nezvyčajne v nedeľu
  2. Premiéru si odbila nová E-Bodovačka, ktorá musím priznať urýchlila celkové vyhodnotenie súťaže
  3. Na súťaži sa našla dvojica, ktorá mala rovnaký počet bodov s rovnakými hodnotami strelených šípov, Tomáš Kysel by nám o tom vedel povedať viac J

Bonus:    Jeden člen nášho klubu práve “nevedomky“ slávil výročie svadby 😀

Poďme si zhrnúť ako to v tých Bojničkách asi vyzeralo. Počasie bolo aspoň doobeda úplne super, slniečko, teplo občas nejaký vánok. Poobede s pribúdajúcim časom sa nám značne rozfúkalo. Trať bola postavená prevažne v lese, kde na odhad vzdialenosti najviac vplývala hra svetla a tieňa. Ako sme sa s Miškou rozprávali od modrého kolíka to vyzeralo, že strieľame asi len jednu vzdialenosť cca 20m a bolo jedno aký veľký terč to bol J Musím priznať sám za seba, že niektoré terče ma aj tak dosť zaskočili. V okolí mojej skupiny bolo počuť nejeden plač, ktorý bol spôsobený zrejme nečakanými výsledkami, žiaľ aj toto k nášmu športu patrí, vedieť sa vysporiadať a otriasť z nepodareného výstrelu a prípadného OUTu. Ako som už vyššie spomínal, po skončení súťaže bolo vyhodnotenie fakt rýchle.

Medailové umiestnenia nášho klubu:

Leon Zdráhal – TRRB deti – 2. Miesto

Maxim Huťan – OL deti – 1. Miesto

Tomáš Kysel – CU kadet – 1. Miesto

Miroslav Giláni – CRB senior – 2. Miesto

Gratulujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *