Slovenský pohár 2. kolo Dechtice

Na druhé kolo SP sme sa tešili, kvôli očakávaniu kvalitne zorganizovaných pretekov v krásnom prostredí kaštieľa pri Dechticiach, LK Geronimom. A hneď na úvod musím povedať, že všetko bolo ako má na dobre zorganizovaných pretekoch byť. Technické vybavenie, organizácia, pekné prostredie, perfektne pripravená cvičná strelnica, zaujímavo postavená trať a mnoho ďalších detailov. Je vidno, že Geronimáci pristupujú k organizovaniu súťaží veľmi poctivo.

Účasť na pretekoch bola opäť hojná, zišla sa tu celá slovenská špička a prišli aj hostia z Rakúska. Náš klub reprezentovalo 7 členov.

Cestou do Dechtíc sme dúfali, že počasie na juhu Slovenska bude predsa len lepšie ako u nás, ale žiaľ bolo ešte horšie. Zima a veterno…aspoň že nepršalo. Našťastie sme sa obliekli ako na Zimnú ligu v januári tak sa to dalo prežiť a nezamrzli sme.

Na trati nás čakalo 32 terčov postavených všetkými možnými smermi, do a z kopca, pomedzi stromy, za a v roklinách…. Fakt zaujímavá trať udržala našu pozornosť a koncentráciu do posledných sekúnd pretekov.

Príjemne sme sa cítili aj v našej skupine, kde okrem nás boli ešte 3 kladkáči a jeden dlhý luk.

Preteky dopadli dobre, okrem toho , že sme si ich užívali sa podarilo získať aj 2 strieborné medaily:

Matej a Róbert Paškuliakovci v kategóriách HU a TRRB.

Ostatné výsledky:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *