Zimná liga – 1. kolo Zlatná na Ostrove

V nedeľu, 27. 11. 2022, sa konalo prvé kolo zo série Zimnej ligy. Zaviedlo nás ďaleko na juh – do Zlatnej na Ostrove. Pre nás to bola premiéra na tomto mieste. Počas trojhodinovej cesty autom sme si prešli od tmy, mrholenia, hmly až po slnečné počasie. Ako správni severania sme si užili slnečné počasie a príjemných novembrových 6 stupňov zatiaľ, čo naši južanskí spolustrelci primŕzali ku kolíkom.

Organizátor si pre nás pripravil 28 terčov, v príjemnom nenáročnom teréne. Výzvou boli vzdialenosti a hlavne ich odhad. Pre modrý kolík max. 30 metrov, nie je až taký rozdiel ako pri SP ale pre červený kolík je maximálna vzdialenosť až 55 metrov. Niektorí sme, samozrejme, neodolali a vystrelili aj na tieto vzdialenosti.

Celá súťaž prebiehala plynulo a bez akýchkoľvek problémov od začiatku až po rýchle vyhodnotenie. Oceňujeme náhodné poradie divízií pri záverečnom vyhodnocovaní súťaže. 

Pre našu minivýpravu bola táto súťaž veľmi úspešná a domov sme si odniesli 3 zlaté medaily v kategóriách CU kadet – Tomáš Kysel, CRB senior – Miroslav Giláni, TRLB senior – Michaela Gilániová. 

Ďakujeme organizátorom za príjemne strávený deň v skvelej spoločnosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *